ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Διαμέρισμα 97 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 97 τ.μ.

450€ 450€

Στη Νεάπολη, κάτω από τον Άγιο Γεώργιο και κοντά στο πάρκο του Μακεδονικού, ενοικιάζεται διαμέρισμα στο πρώτο όροφο οικοδομής χωρίς ασανσέρ, συνολικής μεικτής επιφάνειας 97τ.μ. περίπου. Πρόκειται για γωνιακό διαμέρισμα σε δύο δρόμους αποτελούμενο από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα αυτόνομη, χολ και μπάνιο. Είναι οροφοδιαμέρισμα με άνετους και λειτουργικούς χώρους, όπως για παράδειγμα η κρεβατοκάμαρα είναι 16τ.μ.. Είναι φωτεινό με ανατολικό προσανατολισμό από τη μία πλευρά και νότιο από την άλλη. Το μπαλκόνι του είναι επίσης λειτουργικό με πλάτος περίπου 87cm και τέντες.

Εσωτερικά πρόκειται για ένα περιποιημένο διαμέρισμα, καθαρό και ευπρεπές και το αντιλαμβάνεται κάποιος/α αυτό από κοντά. Στο πάτωμα υπάρχει μωσαϊκό και ξύλο σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Τα κουφώματα είναι διπλής υάλωσης λευκού χρώματος, ανακλινόμενα και η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη. Επίσης διαθέτει εντοιχιζόμενη ντουλάπα στο χωλ, εργονομική και βολική για αποθήκευση. Εδώ τοποθετείται και το πλυντήριο ρούχων όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Για θέρμανση διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου στο μπαλκόνι και διαθέτει και κλιματιστικό.

Πραγματοποιήθηκε μερική ανακαίνιση το 2010, ενώ το μπάνιο ανακαινίστηκε πλήρως το 2020. Εδώ υπάρχει και παράθυρο για φυσικό αερισμό. Σημειώνεται πως διατίθεται με κάποια έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές, όπως το σαλόνι και το πλυντήριο ρούχων (μπορούν να αφαιρεθούν εάν αυτό είναι επιθυμητό).

Ως προς το σημείο βρίσκεται κοντά στην οδό Λαγκαδά, δίπλα σε δημοτικό σχολείο και δίπλα στην καθιερωμένη λαϊκή αγορά του Σαββάτου. Η κεντρική αγορά της περιοχής απέχει λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια. Είναι ιδανικό διαμέρισμα για οικογένειες και εργαζόμενους. Αξίζει επίσκεψης! 

Τιμή 450€ | Κωδικός Ακινήτου: #31789

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία, στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα