ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 99 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 99 τ.μ.

105.000€

Στη Νεάπολη, κάτω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, πωλείται οροφοδιαμέρισμα στον 3ο όροφο οικοδομής χωρίς ασανσέρ συνολικής μεικτής επιφάνειας 99τ.μ. με τα καθαρά του να είναι 78τ.μ.. Είναι διαμπερές, φωτεινό και ευάερο. Το οροφοδιαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα ενιαία, χολ και μπάνιο. Διαθέτει τετραγωνισμένους χώρους πλήρως λειτουργικούς. Για την ακρίβεια η κρεβατοκάμαρα είναι άνετη, 11τ.μ., ενώ το 2ο υπνοδωμάτιο είναι μετρίων διαστάσεων, 9τ.μ.. Στη συνέχεια υπάρχει ένα μεγάλο χολ όπως και ένα μεγάλο μπάνιο με εξαερισμό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Η σαλοκουζίνα είναι μεγάλη και αυτή, ενιαία, με σωστή τοποθέτηση στο χώρο και διαχωρίζεται επιτυχιμένα ο χώρος της κουζίνας από αυτόν του σαλονιού. Στο πάτωμα του διαμερίσματος θα δούμε ξύλο στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας, πλακάκι στο μπάνιο και μωσαϊκό στο χολ. Τα κουφώματρα είναι διπλής υάλωσης, ανακλινόμενα, λευκού χρώματος, πολύ καλής ποιότητος και διαθέτουν και σίτες. Η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη ενώ πρέπει να σημειωθεί πως η θέρμανσή του πραγματοποιείται με θερμοσυσσωρευτές (τριφασικό ρεύμα, νυχτερινό τιμολόγιο). Ωστόσο υπάρχει και κλιματιστικό inverter όπως και εγκατάσταση φυσικού αερίου στην οικοδομή για σύνδεση στο δίκτυο. Ακόμη το μπάνιο ανακαινιστικέ προ εξαετίας περίπου, μαζί με τα κουφώματα. Στην ταράτσα τώρα, υπάρχει μόνωση με ασφαλτόπανο και το διαμέρισμα δεν έχει σημάδια υγρασίας. Ως προς το σημείο, βρίσκεται μέσα στην κεντρική αγορά της Νεάπολης, δίπλα στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου, στην οδό Λαγκαδά και στο Μητροπολιτικό Πάρκο το οποίο είναι υπό ανάπλαση, 380 στρεμμάτων. Η οικοδομή είναι κατασκευασμένη το 1973. Είναι ιδανικό διαμέρισμα για οικογένειες. Αξίζει επίσκεψης!
Τιμή 105.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31723

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία, στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα