ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 102 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 102 τ.μ.

147.000€

Στις Συκιές, σε προνομιακό, κεντρικότατο σημείο, στην είσοδο της περιοχής από την Επταπυργίου, πωλείται διαμπερές οροφοδιαμέρισμα συνολικής μεικτής επιφάνειας 102τ.μ. με την καθαρή του επιφάνειας να είναι 78τ.μ.. Το οροφοδιαμέρισμα βρίσκεται στον τρίτο όροφο οικοδομής με ασανσέρ και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας και τρίτου δωματίου στο χώρου όπου βρίσκεται τώρα η κουζίνα και ταυτόχρονα η μεταφορά της κουζίνας στο υπόλοιπο σαλόνι. Κατά την είσοδο στο διαμέρισμα, απ΄ευθείας η αίσθηση της έντονης φωτεινότητας γίνεται αντιληπτή σε συνδυασμό με την ανοιχτωσιά και την άνεση που προσφέρεται. Υπάρχει λοιπόν η σαλοκουζίνα, όπου βρίσκεται και το τζάκι, και εδώ θα δούμε και κάποια σημεία του τοίχου με επικάλυψη πέτρας όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Στην κουζίνα υπάρχει παράθυρο, στον πάγκο, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο ενώ από το σαλόνι υπάρχει φυσικά, πρόσβαση σε ένα πολύ άνετο μπαλκόνι, γωνιακό, μεγαλύτερο των 20τ.μ.. Τα υπνοδωμάτια του διαμερίσματος είναι φυσιολογικού μεγέθους, το ένα είναι λίγο μεγαλύτερο από 9,5τ.μ. ενώ το δεύτερο είναι περίπου 11τ.μ.. Και από τα δύο υπνοδωμάτια υπάρχει πρόσβαση σε διαφορετικά, αυτόνομα μπαλκόνια (συνολικά όλα τα μπαλκόνια είναι πάνω από 30τ.μ.), γεγονός σημαντικό για τη λειτουργικότητά και την καθημερινή ιδιωτηκότητά τους. Ανάμεσά τους βρίσκεται το μπάνιο στο οποίο υπάρχει παράθυρο για φυσικό αερισμό. Ως προς το πάτωμα, παντού υπάρχει πλακάκι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Τα κουφώματα του διαμερίσματος είναι συρόμενα, διπλής υάλωσης, λευκά ενώ η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη. Η θέρμανση είναι ατομική, φυσικού αερίου, με το λέβητα να βρίσκεται στο μπαλκόνι. Σημειώνεται πως στην οικοδομή υπάρχει και κοινός λέβητας πετρελαίου, σε περίπτωση κάποιας βλάβης (π.χ. βλάβης λόγω παγωνιάς). Η οικοδομή είναι κατασκευής του 1995 και διαθέτει δικό της αίθριο χώρο όπου χρησιμοποιείται για θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων. Γενικότερα πρόκειται για διαμέρισμα με σωστές προδιαγραφές, το οποίο μπορεί να κατοικηθεί και ως έχει. Ωστόσο κάποιες αλλαγές θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Ως προς το σημείο, η πρόσβαση στην περιφερειακή οδό, στην γραφική Άνω Πόλη, και στο Σέιχ Σου είναι άμεση. Άμεση επίσης είναι και σε όλα τα εμπορικά καταστήματα που δραστηριοποιούντα έντονα στην περιοχή, σε σούπερ μάρκετς, καταστήματα εστίασης κλπ. (λόγω θέσης, μπορεί να εξυπηρετηθεί από την αγορά της Νεάπολης και των Συκεών ταυτόχρονα). Επίσης τα γήπεδα του Στρεμπενιώτη, όπως και όλα τα σχολεία του απέχουν περίπου 10 λεπτά περπατήματος. Είναι ιδανικό διαμέρισμα για οικογένειες. Αξίζει επίσκεψης!
Τιμή 147,000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31678

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα