ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 48 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 48 τ.μ.

62.000€

Νεάπολη, ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και τη Λαγκαδά, πωλείται διαμέρισμα 50τ.μ. περίπου, στον 2ο όροφο οικοδομής με ασανσέρ. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 άνετη σαλονοκουζίνα, χολ και μπάνιο. Το ακίνητο αυτή τη στιγμή έχει ξύλινα κουφώματα και πόρτα εισόδου απλή ασφαλείας. Η σαλοκουζίνα είναι ευρύχωρη, σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός πως έχει ασανσέρ η οικοδομή το οποίο μάλιστα έχει ανακαινιστεί. Το διαμέρισμα είναι οπίσθιο μεν πολύ ήσυχο δε. Βρίσκεται πολύ κοντά στην οδό Λαγκαδά από όπου διέρχονται πολλά αστικά με άμεση πρόσβαση στα πανεπιστήμια της πόλης, γι αυτό και την προτιμούν οι φοιτητές, αλλά και στο κέντρο αυτής το οποίο επίσης είναι πολύ κοντά. Ακόμη είναι πολύ κοντά στο Μητροπολιτικό Πάρκο ''ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ'' το οποίο τελεί υπό ανάπλαση και θα δώσει μία διαφορετική πνοή στην περιοχή. Επίσης βρίσκεται πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ, σε χώρους εστίασης, σε λαϊκή αγορά, σε σχολεία κτλ.. Είναι ιδανικό για φοιτητές ή εργαζόμενους με ελάχιστα κοινόχρηστα. Αξίζει επίσκεψης!
Τιμή 62.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31627

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου.

Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα