ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 90 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 90 τ.μ.

90.000€

Στην Παναγία Φανερωμένη, πωλείται διαμέρισμα στον 3ο όροφο και τελευταίο, οικοδομής χωρίς ασανσέρ, συνολικού εμβαδού 94τ.μ. και καθαρού εμβαδού 84τ.μ.. Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα χωριστή, χολ και μπάνιο. Είναι προσόψεως, με ανατολικό προσανατολισμό και ευάερο. Εσωτερικά όπως προαναφέρθηκε υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια (10τ.μ., 13τ.μ., 14,5τ.μ.), ιδανικά για μια μεγάλη οικογένεια. Επίσης ένα άνετο σαλόνι 17,5τ.μ. όπως φαίνεται και στις φωογραφίες. Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι αυτόνομη με δικό της παράθυρο. Στο μπάνιο ακόμη υπάρχει παράθυρο στο φωταγωγό, για φυσικό αερισμό του χώρου. Στο πάτωμα του διαμερίσματος υπάρχει τη μεγαλύτερη επιφάνεια από πλακάκι αλλά υπάρχει και ξύλο. Τα κουφώματα είναι διπλής υάλωσης, αλουμινίου και διαθέτουν και σίτες, ενώ η πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη. Ως προς τη θέρμανση υπάρχει ατομικός λέβητας φυσικού αερίου στο μπαλκόνι και 2 κλιματιστικά. Είναι τελευταίος όροφος, όπως προαναφέρθηκε και αξίζει να σημειωθεί πως στην ταράτσα έχει γίνει υγρομόνωση και έχει τοποθετηθεί και ασφαλτόπανο. Επίσης στην ταράτσα  υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας του διαμερίσματος. έχει γίνει ανακαίνιση το 1998, εκτός της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Η οικοδομής είναι κατασκευασμένη του 1976. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα δίπλα στο κέντρο της πόλης, μόλις 1,5χλμ από την πλατεία Αριστοτέλους. Προνομιακό σημείο για καθημερινή μετακίνηση στο κέντρο της πόλης, τα πανεπιστήμια κλπ.. Επίσης βρίσκεται μέσα στην κεντρική αγορά της περιοχής με όλα τα καταστήματα, σούπερ μάρκετς, λαϊκή αγορά κλπ.. Αξίζει επίσκεψης!

 

Τιμή 90.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #30927

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη

Επίσης σας προσκαλούμε στο facebook για εναλλακτική επικοινωνία στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

 

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
Λυμπερόπουλος
Λυμπερόπουλος
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@lymperopoulos.gr
  • (+30) 2310.500.010
  • (+30) 6943.68.45.20
  • Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη
  • Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα